понеделник, 19 януари 2009 г.

www.sexshop.bg-развихрете се


колко често посещавате еротични магазини,имали такива които още не са се осмелили да влязат,сега е момента-www.sexshop.bg-Varna Maria Luiza 16 i oshte ul.Preslav 28

Това са най-добрите магазини за вашите еротични фантазии с най-ни

ски цени в цяла Варна.И сега тук в този блог може да споделяте всичко което ви вълнува относно секса и еротичните артикули предлагани в магазините.

Прилагам към тази статия едни съвети относно сескуалният живот -----15 начина да „я“ наречем
Вероятно си имате свои начини да наричате най-интимните си части. Или може би партньорът ви „я“ е кръстил по свой начин и си я нарича така, както на него му харесва.
Има нещо дълбоко интимно, сладко и вълнуващо в отношенията между „него“ и „нея“, което всяка двойка усеща по свой начин.
Ето някои названия, в които може да разпознаете и „вашата гордост“:Похотливата. Това название се отнася за девиците, които тръпнат да се научат кое какво е...Качулатата. В момент, в който жената изпитва удоволствие, интимните й части изпъкват и наподобяват петльов гребен.отМълчаливата. Тя е пестелива „на думи“. Дори да бъде обладавана множество пъти на ден, тя не би възразила, въпреки че ще изглежда видимо недоволна.Изстисквачката. Сами се сещате какво „изстисква“. Веднага след проникването, тя го засмуква и започва да го изстисква докато извлече пълно удоволствие за себе си. Но и на него много му харесва...Неутолимата. Тя никога не би пощадила партньора си. Колкото и да я удовлетворяват, тя винаги иска още и никога не се чувства задоволена.Жадуващата. Тя е рядко срещана. При някои е природна даденост, а при други е вследствие на дълго въздържание. Когато намери този, който иска да я задоволи, тя не го пуска, докато не си свърши работата.Красавицата. Тя е бяла, заоблена, наподобява малък купол. Няма око, което не й се радва и мъжки член, който не я желае.Лакомницата. Тази има „широко гърло“. Тя се нахвърля върху мъжките интимни части, както гладен човек върху храна. И дано не е прегладняла, защото няма спасение от нея...Бездънна яма. Тя е много дълбока и необятна. Обикновено е притежание на по-активни жени и за нея размерът има значение.Ситото. Когато я изпълнят, тя започва да се движи нагоре и надолу, напред и назад, докато намери пълно удовлетворение.Винаги готова. Рядко има жени с такива интимни части, но се случва. Тя не изпитва срам и свян, когато я гледат, винаги търси най-перфектния мъжки атрибут и го приветства с широко отворени ... крака.Надменната. Тя често е притежание на девствени жени, които се опитват високомерно да държат настрана всяко „мъжко достойнство“. Макар да го усеща вече доста отблизо, тя пак се държи надменно и равнодушно. Това е само на пръв поглед.Влажната. Добре се досещате защо. Някои жени се овлажняват толкова много, че няма по какъв друг начин да си „я“ нарекат. Прекаленото овлажняване обаче понякога е в ущърб на удоволствието.Хапещата. Тя толкова се разпалва по време на половия акт, че започва да се свива и разтваря все едно „дъвче“ мъжкия член. Мъжът се усеща сграбчен, но тя продължава да го дърпа все по-дълбоко, докато той е напълно изнемощял.Безропотната. Веднъж усетила мъжкия атрибут в себе си, тя устоява на всяко негово движение. Тя запазва „мълчание“, независимо колко пъти го прави и какво удоволствие изпитва.А твоята как се казва?

Няма коментари:

Публикуване на коментар